tisdag 25 juni 2013

Skisser från Littfest och Feministiskt forum

I våras gick jag på massa författarprat och grejer, på litteraturfestivalen Littfest och på Feministiskt forum Umeå. Jag antecknade lite grand och skissade en hel del också.

Här är Anneli Furmark och Gunnar Lundkvist. 

Här är ett uppslag med Stig Larsson på ena sidan (Jag blev rätt förbannad när jag lyssnade på detta så jag tecknade mest av en kvinna som satt snett framför mig.) och Liv en bild från Strömkvist och Annika Norlins samtal. Jag tittade på Stig Larsson enbart för att få bra platser till det samtalet och det var otroligt nog värt det. Jag kunde knappt tro att jag var där.


Det här är en bild från Fanny Ambjörssons inledande föreläsning vid Feministiskt forum baserad på hennes bok "rosa den farliga färgen". Jag hann inte se hela för jag var volontär och var tvungen att gå till mitt rum, med det var asbra!


Den vänstra bilden är från en debatt mellan Ung vänster och liberala ungdomsförbundet om jämställdhet. Den högra tecknade jag när jag satt på bussen hem och ett litet barn pratade om sin mössa som matchade med Filippas, vilket var bra eftersom att de var kära i varandra. Tusse. 

Tack för mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar